Recipe: Yummy Virgin mojito Bissap
Virgin mojito Bissap. Try our super easy virgin mojito recipe with step by step video! A refreshing blend of mint and This mojito mocktail recipe with video will make a perfect drink to enjoy in the harsh summer heat. This basic mojito recipe can be easily twisted.
A quick and easy drink recipe to cut down summer heat and makes you feel refreshing Subscribe our channel for. I was looking for virgin mojito recipe and was unable to find it on Recipezaar. Hence a wider search on the wild, wild web. You can cook Virgin mojito Bissap using 5 ingredients and 6 steps. Here is how you achieve that.
Ingredients of Virgin mojito Bissap
- It's 200 ml of jus de bissap.
- It's 4 cl of jus de citron.
- It's 4 of tranches de citron.
- Prepare 10 of feuilles de menthe.
- It's 3 cl of sirop de sucre de canne.
Virgin Mojito or Mint Lime Mojito is a great summer drink. The sweet taste accompanied by fragrance of mint and addition of tangy lime makes for a really refreshing summer beverage. Virgin mojito is a refreshing drink made with easy ingredients available without any alcoholic beverage in it. I tasted this drink first time at the restaurant in Myraa's beach club.
Virgin mojito Bissap instructions
- Placer les feuilles de menthe et les tranches de citron dans le verrre.
- Ajouter le sirop de sucre et le jus de citron.
- Piler le tout sans broyer afin d'extraire les arômes de la menthe et du citron..
- Remplir le verre à moitié de glaçons et compléter avec le jus de bissap.
- Mélanger Doucement. Décorer avec des feuilles de menthe et une tranche de citron.
- Servir avec une paille 😍.
Le Virgin Mojito est à réaliser directement dans le verre. Prenez un verre à mojito et pilez les dés de citron vert dedans. Déposez la menthe fraîche dans le verre et écrasez-la délicatement, sans la broyer. Find virgin mojito stock images in HD and millions of other royalty-free stock photos, illustrations and vectors in the Shutterstock collection. Thousands of new, high-quality pictures added every day.
Post a Comment